Összeütközött két gépkocsi péntek reggel Balatonfenyvesen, a Pozsonyi utca elején, a vasúti átjáró közelében. A balatonboglári önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járműveket, amelyekben csak azok vezetői utaztak. Az egyik sofőrt a mentők kórházba szállították. 

Frontálisan ütközött két személyautó Kisberény külterületén. Az ütközés következtében az egyik jármű az út melletti árokba csapódott, sofőrje a roncsba szorult. A balatonboglári önkormányzati tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki a sérültet, az életét azonban már nem lehetett megmenteni. 

Parkoló személyautókba ütközött egy gépjármű a 7-es főúton, Fonyód belterületi szakaszán. A balatonboglári önkormányzati, valamint a helyi önkéntes tűzoltók áramtalanították a járműveket. Az eset során senki sem sérült meg.

Két személygépkocsi karambolozott szombaton Balatonlellén, a Rákóczi úton. A műszaki mentést a balatonboglári önkormányzati tűzoltók végezték, akik megszüntették a forgalmi akadályt, ezt követően indulhatott meg a forgalom az érintett szakaszon.


a Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételeia Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételeia Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételeia Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételeia Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételeia Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételeia Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételei
a Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételei
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Fának csapódott egy gépkocsi a Vízvár és Heresznye közötti út 23-as kilométerszelvényénél. Az autó vezetője nem tudott kiszállni a járműből. A barcsi hivatásos tűzoltók siettek a segítségére, szétfeszítették a karosszériaelemeket, majd a mentőkkel közösen kiemelték a szerencsétlenül járt gépjármű-vezetőt.


a Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételeia Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételeia Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételeia Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételei
a Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételei
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Lángra lobbant az aljnövényzet Csokonyavisonta, Széchenyi István utcájában. A tűz veszélyeztette a szomszédos melléképületet. A barcsi hivatásos tűzoltóknak sikerült rövid idő alatt megfékezni a lángokat. 

Hat esetben riasztották kidőlt fák és letört faágak eltávolításához vasárnap a somogyi tűzoltókat. Mosdóson, Mátyásdombon, Lad külterületén és a szuloki temetőhöz vezető úton is egy kidőlt fa akadályozta a közlekedést. Kadarkúton a vihar megrongálta egy családi ház tetőszerkezetét, amelyről a meglazult cserepeket a helyi tűzoltók távolították el. Siófok, Ságvári utcájában egy családi ház tetejéről kellett eltávolítania a helyi hivatásos tűzoltóknak egy kidőlt fát. Ugyanebben az utcában egy kettéhasadt diófa ágait darabolták le a villanyvezetékről. 

Címkék: tragédia, riasztás, Somogy, halálos, baleset, tűz, Balaton, kék hírek