Frontálisan ütközött két személykocsi vasárnap délután Siófokon, a Tanácsház és a Vilma utca kereszteződésében. A 7-es főút városi szakaszán történt balesetnél a helyi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd megszüntették a forgalmi akadályt. Az eset során senki sem sérült meg.

Szombat délelőtt három gépkocsi ütközött össze Balatonlellén, a 7-es főúton. A balatonboglári önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járműveket, amelyekben összesen öten utaztak, de egyikük sem sérült meg a balesetben.


a Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételeia Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételeia Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételeia Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételei
a Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételei
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Letört egy faág Kaposváron a Pécsi utcai buszfordulónál pénteken és fennakadt a villanyvezetéken. A város hivatásos tűzoltói lefűrészelték az ágat és megszüntették a veszélyt. Somogyacsán és Balatonlellén is útra dőlt fát kellett eltávolítani a tűzoltóknak.

Az esti órákban Balatonszabadiba riasztották a tűzoltókat, ahol kidőlt egy lakatlan ház fala. Az egység körbekordonozta az életveszélyessé vált területet.

Szombaton sem pihentek a motorfűrészek. Kaposváron és Balatonföldváron is a bevetésükre volt szükség, hogy összedarabolják a közlekedési akadályt jelentő kidőlt, valamint veszélyesen megdőlt fákat.

Villanyoszlop és egy fa közé szorult egy szarvasmarha feje vasárnap délben Balatonfenyvesen. Az állat segítségére a balatonboglári önkormányzati tűzoltók siettek, akik rövid idő alatt kiszabadították a jószágot szorult helyzetéből.

Címkék: állatmentés, riasztás, tűz, Somogy, baleset, kék hírek