A lángok továbbterjedését több vízsugárral állították meg a tűzoltók, így a tűz a padlástérre és a raktár többi részére nem terjedt át. A munkálatokat a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. Az esethez riasztották a katasztrófavédelmi mobil labort is, akik a szélirányt figyelembe véve, a település több pontján végeztek méréseket, de nem mutattak ki a levegőben egészségügyi határértéket meghaladó veszélyesanyag-koncentrációt.  

A tűz a raktárhelyiség bútorzatát és az ott tárolt csomagolóanyagokat emésztette fel. Az egységek az utómunkálatok során hőkamerával is átvizsgálták az épületet, majd átszellőztették azt. A tűz keletkezésekor senki sem tartózkodott az épületben. 


a Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételeia Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételeia Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételeia Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételeia Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételeia Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételeia Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételei
a Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételei
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Címkék: raktár, Szenna, tűz, kék hírek