A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya ismeretlen tettesek ellen folytat eljárást.

Vallaki egy ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú járművel 2023. augusztus 14-én 17 óra 30 perc és augusztus 16-án 13 óra 30 perc között Kaposváron, a 48-as Ifjúság útján anyagi káros közúti közlekedési balesetet okozott. 

A sofőr nekiütközött egy szabályosan leállított személyautónak, amelynek következtében a jármű bal eleje megsérült. Az ismeretlen jármű vezetője a baleset helyszínéről adatai hátrahagyása, illetve a hatóság értesítése nélkül elhajtott.

Hasonló helyzet állt elő 2023. augusztus 24-én 16 óra 15 perc és 17 óra között is Kaposváron, a Berzsenyi utcában.

Az ismeretlen sofőr nekiütközött egy szabályosan leállított személyautónak, amelynek következtében a jármű bal eleje megsérült. Az ismeretlen jármű vezetője a baleset helyszínéről adatai hátrahagyása, illetve a hatóság értesítése nélkül elhajtott.

A rendőrség várja mindazok jelentkezését, akik az eseményt látták, vagy azzal kapcsolatban bármilyen információval tudnak szolgálni!

Jelentkezni lehet személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a Szent Imre utca 12. szám alatt, vagy hívják a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06 82/ 502-700 telefonszámon, illetve – névtelenségük megőrzése mellett - tegyenek bejelentést a 06 80/ 555-111 „Telefontanú” zöld számán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Címkék: baleset, elhajt, parkol, szemtanú, kár, kék hírek