A vármegyei vetélkedőn a rutinos csapatok mellett a lelkes fiatalok is rajthoz álltak, nem kis szurkolótáborral a hátuk mögött.

A verseny előtt Móring József Attila, a térség országgyűlési képviselője köszöntötte a csapatokat, majd a megmérettetést Wéber Antal tűzoltó dandártábornok, a Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója nyitotta meg.

A nagybajomi futballpályán először váltófutásban mérték össze gyorsaságukat az önkéntes tűzoltók, majd kismotorfecskendő-szerelésben mérkőztek meg. A két versenyszám időeredménye döntötte el, ki állhat a dobogó tetejére.

A nagy tapasztalattal rendelkező berzencei felnőttek hiába voltak kicsit lassabbak a váltófutásban, mint a szőkedencsiek és a segesdiek, a szerelési feladatban hat másodperccel előzték meg a második helyezett Szőkedencset, és tizenhárom másodperccel az ezüstérmes Segesdet.

A nőknél a segesdi hölgyek brillíroztak. Osztott sugár szerelésben azonban a nagybajomi csapatok szerezték meg a legtöbb érmet. A nők és a gyerekek is kiválóan szerepeltek.

Eredmények a képgaléria alatt.


a Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételeia Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételeia Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételeia Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételeia Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételeia Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételeia Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételeia Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételeia Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételeia Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételeia Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételeia Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételeia Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételeia Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételei
a Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételei
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Kismotorfecskendő-szerelés - felnőtt férfi kategória:

    Berzence ÖTE
    Szőkedencs ÖTE
    Segesd ÖTE
    Böhönye ÖTE
    Fonyód ÖTE
    Öreglak ÖTE
    Mike ÖTE

Kismotorfecskendő-szerelés - felnőtt női kategória: 

    Segesd ÖTE
    Böhönye ÖTE

Kismotorfecskendő-szerelés - gyerek fiú kategória: 

    Látrány ÖTE
    Öreglak ÖTE

Osztott sugár szerelés - felnőtt férfi kategória: 

    Nagybajom ÖTE
    Ádánd ÖTE
    Bolhás ÖTE

Osztott sugár szerelés - ifjúsági lány kategória: 

    Törökkoppány ÖTE

Osztott sugár szerelés - ifjúsági fiú kategória: 

    Ádánd ÖTE

Osztott sugár szerelés - gyerek lány kategória: 

    Nagybajom ÖTE 1. csapat
    Ádánd ÖTE
    Nagybajom ÖTE 2. csapat

Osztott sugár szerelés - gyerek fiú kategória: 

    Nagybajom ÖTE 3. csapat
    Nagybajom ÖTE 2. csapat
    Nagybajom ÖTE 1. csapat

Címkék: önkéntes, Nagybajom, vetélkedő, település, tűzoltó, verseny, Somogy, kék hírek