Útra és óvoda udvarára dőlt fák eltávolítását végezték péntek hajnalban és délelőtt a somogyi tűzoltók.


fotók: Barcs HTP fotók: Barcs HTP fotók: Barcs HTP
fotók: Barcs HTP
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Majd délután egy karambolhoz riasztották a nagyatádi egységeket. Háromfa közelében ugyanis frontálisan ütközött egy személyautó és egy tehergépkocsi. Egy utas beszorult az autóba, akit az tűzoltók szabadítottak ki a roncsból.

Napraforgót aratott egy kombájn pénteken este Kéthelynél, amikor a vezető észlelte a járműből felszálló füstöt. A termény beizzott a gép belsejében. A marcali hivatásos és a kéthelyi önkéntes tűzoltók leürítették a tartályt, majd elfojtották a tüzet, amely nem terjedt át a jármű szerkezetére.

Árokba hajtott és a tetejére borult egy személyautó szombaton a 68-as főút Görgeteg és Lábod közötti szakaszán. A műszaki mentést a nagyatádi hivatásos és a görgetegi önkéntes tűzoltók végezték.


fotók: Nagyatád HTPfotók: Nagyatád HTPfotók: Nagyatád HTP
fotók: Nagyatád HTP
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Két személygépjármű ütközött össze szombaton kora este Kaposvár külterületén, a töröcskei elágazónál. A megyeszékhely hivatásos tűzoltóinak kiérkezése előtt a járművekből valamennyi utas ki tudott szállni. A mentők három sérültet szállítottak kórházba. A tűzoltók áramtalanították a járműveket.


fotók: Kaposvár HTPfotók: Kaposvár HTPfotók: Kaposvár HTP
fotók: Kaposvár HTP
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Lesodródott az úttestről és az út menti árokba csapódott vasárnap délelőtt egy személyautó Som és Iregszemcse között. A balesethez a siófoki hivatásos tűzoltók vonultak, akik áramtalanították a járművet.

Árokba csapódott egy autó Lulla határában is.


fotók: Tab ÖTP fotók: Tab ÖTP fotók: Tab ÖTP
fotók: Tab ÖTP
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Összeütközött két személyautó vasárnap délelőtt Kaposszerdahelyen, a Rákóczi Ferenc utcában. A balesethez a kaposvári hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járműveket. A műszaki mentési munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Vasárnap késő este kigyulladt egy autóbusz a Kőröshegyi völgyhídon. A jármű utasainak segítségére a siófoki hivatásos tűzoltók siettek.


fotók: Siófok HTPfotók: Siófok HTPfotók: Siófok HTP
fotók: Siófok HTP
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Címkék: műszaki mentés, hétvége, láng, sérül, riasztás, tűzoltó, Somogy, baleset, kék hírek