Kigyulladt péntek délután egy büfékocsi Kaposváron, a Berzsenyi utcában. A megyeszékhely hivatásos tűzoltóinak kiérkezése előtt felrobbant két gázpalack, majd az oltás során további kettő semmissült meg a tűzben. Az eset során senki sem sérült meg.

A sütöde dolgozója időben el tudta hagyni a járművet, amelynek fülkéje már teljes terjedelmében égett a kaposvári hivatásos tűzoltók kiérkezésekor. Az egység a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett egy vízsugárral és két habosított vízsugárral kezdte meg az oltást, amikor további két gázpalack is felrobbant a kocsiban.


a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételeia Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételeia Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételeia Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételeia Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételeia Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételeia Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételeia Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételeia Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételeia Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételei
a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételei
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A robbanás következtében a közeli autómosó ablaka kitört, míg egy másik üzlet füsttel telt meg. A tűzoltóknak sikerült rövid idő alatt elfojtani a lángokat, megakadályozva, hogy a tűz átterjedjen a közeli üzlethelyiségekre.

A tűz keletkezési körülményeinek tisztázása érdekében a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tűzvizsgálati eljárást folytat. 

Címkék: büfékocsi, gázpalack, robban, kék hírek