Lesodródott az útról egy személyautó a 6-os főút 248-as kilométerénél, Darány és Istvándi között - tájékoztatott a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A balesethez riasztott barcsi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet.

A baleset következtében a jármű két utasa kirepült az autóból. A barcsi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet és átvizsgálták a baleset helyszínének környezetét további sérültek után kutatva, de nem találtak senkit.

A továbbiakban, a mentőhelikopterek megérkezéséig a mentőszolgálat munkatársainak nyújtott segítséget az egység.


a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételeia Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételeia Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételeia Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételeia Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételeia Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételeia Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételei
a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételei
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A helyszínelés és a műszaki mentés miatt 14 óra 17 percig teljes pályás, 14 óra 37 percig félpályás útlezárás volt érvényben, a forgalom jelenleg újra zavartalan.

A baleset körülményeit a Barcsi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

 

Címkék: Istvándi, Darány, 6-os, mentőhelikopter, baleset, kék hírek