A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti baleset gondatlan okozása vétség gyanúja miatt a 14010/830/2022. bűnügyi számon folytat eljárást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján az ismeretlen járművezető 2022. május 14-én 9 óra körül Kaposváron, a 48-as Ifjúság útja és a Szent Imre utca kereszteződésében elütött egy kijelölt gyalogátkelőhelyen haladó 76 éves férfit. A személyautó vezetője az ütközést követően azonnal megállt, hogy segítséget nyújtson. Az idős férfi – magán komolyabb sérülést nem észlelve – visszautasította a felajánlást, majd mindkét érintett távozott a helyszínről. Egy későbbi orvosi vizsgálat azonban megállapította, hogy a gyalogosnak a balesetben súlyos, 8 napon túl gyógyuló sérülése keletkezett.

A rendőrség várja mindazok jelentkezését, akik az eseményt látták, vagy azzal kapcsolatban bármilyen információval tudnak szolgálni.

Jelentkezni lehet személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a Szent Imre utca 12. szám alatt, vagy hívják a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06 82/ 502-700 telefonszámon, illetve – névtelenségük megőrzése mellett - tegyenek bejelentést a 06 80/ 555-111 „Telefontanú” zöld számán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Címkék: gyalogátkelő, elüt, gázol, zebra, idős, kék hírek