2022. március 4-én délután: Siófok belvárosában szólalkozott össze 45 éves ismerősével egy 54 éves helyi lakos, ahol addig közösen italoztak. A szóváltás során az idősebb férfi megütötte, majd többször meg is rúgta ismerősét.

A körzeti megbízottak a feltételezett elkövetőt a helyszínen elfogták és előállították a Siófoki Rendőrkapitányságra. A nyomozók a bántalmazót garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.

az SMRFK felvétele
az SMRFK felvétele

2022. március 5-ére virradó éjszaka: a 67-es főúton, Somogybabod közelében ellenőriztek egy személygépjárművel közlekedő férfit. Megállapították, hogy ellene a Kaposvári Törvényszék Büntetés-végrehajtási csoportja csalás és testi sértés bűntett miatt körözést adott ki.

Az egyenruhások az 52 éves kaposvári lakost elfogták, majd előállítását követően a Somogy Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

2022. március 5-én hajnalban: Nagyberki belterületén is ellenőriztek egy 47 éves férfit. Megállapították, hogy ellene a Kaposvári Törvényszék Büntetés-végrehajtási csoportja szintén testi sértés bűntett miatt adott ki körözést.

A rendőrök a kaposvári lakost elfogták, és előállítását követően őt is a Somogy Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Címkék: csal fogda, kötöz, súlyos testi sértés, 67-es, elfog, börtön, verekedés, Siófok, kék hírek