Kigyulladt egy körülbelül kilenc négyzetméter alapterületű, tégla falazatú, cserép fedésű épület Siófokon a Holdvilág utcában vasárnap délután. A siófoki hivatásos tűzoltók kiérkezésekor az épület teljes terjedelmében égett, a lángok már a tetőre is átterjedtek. A tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámokkal percek alatt megakadályozták a lángok továbbterjedését, majd eloltották a tüzet. Az épületben egy kályha és különböző berendezési tárgyak voltak, lakó azonban nem tartózkodott bent.


 Fotó: Siófok HTP  Fotó: Siófok HTP  Fotó: Siófok HTP
 Fotó: Siófok HTP
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Két személyautó ütközött Somogyszentpál Kossuth utcájában vasárnap délután. A járművekben összesen hárman utaztak, egyikük megsérült a balesetben, őt a mentők kórházba vitték. A műszaki mentést a marcali hivatásos tűzoltók végezték.


 Fotó: Marcali HTP  Fotó: Marcali HTP
 Fotó: Marcali HTP
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Árokba csúszott egy személyautó a 61-es számú főúton Nagybajom külterületén hétfő hajnalban. A kocsiban csak a sofőr utazott, aki saját erejéből ki tudott szállni a balesetet követően. Műszaki mentés céljából a böhönyei önkormányzati tűzoltók vonultak a helyszínre, akik áramtalanították a gépkocsit.


 Fotó: Böhönye ÖTP  Fotó: Böhönye ÖTP
Fotó: Böhönye ÖTP
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Címkék: tűzoltók, tűzeset, baleset, kék hírek