A somogyi katasztrófavédőkhöz kedd délelőtt érkezett a jelzés, miszerint teljes terjedelmében ég egy kamion fülkéje és rakományának egy része az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Sávoly térségében.

A szőkedencsi önkéntes tűzoltók érkeztek elsőként a helyszínre, akik rövid időn belül vízsugarakat szereltek, hogy megakadályozzák a tűz továbbterjedését a rakomány egészére. Pár perccel később a marcali hivatásos tűzoltók is bekapcsolódtak a lángok oltásába. Az egységek végül négy vízsugárral, csaknem fél óra alatt tudták teljesen eloltani a tüzet, majd visszahűtötték a felforrósodott alkatrészeket.

Végül a tűzoltók biztonságba helyezték a pótkocsin szállított söröshordókat és rekeszeket. A kamionban csak a sofőr utazott, aki nem sérült meg a tűzeset során.


a somogyi katasztrófavédők felvételei a somogyi katasztrófavédők felvételei a somogyi katasztrófavédők felvételei a somogyi katasztrófavédők felvételei a somogyi katasztrófavédők felvételei a somogyi katasztrófavédők felvételei a somogyi katasztrófavédők felvételei a somogyi katasztrófavédők felvételei a somogyi katasztrófavédők felvételei
a somogyi katasztrófavédők felvételei
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Címkék: kamion, tűz, kék hírek