A Nagyatádi Járási Ügyészség kapcsolati erőszak bűntette és kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt nyújtott be vádiratot azzal a 36 éves férfival szemben, aki hónapokon át bántalmazta kiskorú gyermekei édesanyját a gyerekek jelenlétében egy Nagyatád közeli településen.

A vádlott 15 éve élt élettársi kapcsolatban a sértettel, amelyből két gyermekük született 2011-ben, majd 2016-ban. A férfi azonban egyre több alkoholt fogyasztott, függősége és féltékenysége miatt otthon agresszív és erőszakos lett, 2019 nyarától pedig rendszeresen bántalmazta élettársát.

A vádlott a 3 és 8 éves sértettek előtt havonta legalább egy alkalommal úgy ütlegelte a nőt, hogy 8 napon belüli sérülései keletkeztek, miközben kiabálva szidalmazta és becsmérelte.

2020 februárjában a férfi addig ütötte egy partvissal a félelmében az ágyon összekuporodva fekvő asszonyt, amíg el nem tört az eszköz nyele.

Az ügyészség a Nagyatádi Járásbíróságra benyújtott vádiratában a vádlottal szemben börtönbüntetést, közügyektől eltiltást és szülői felügyeleti jogának megszüntetését indítványozta.

(A felhasznált fényképeket a nagyatádi rendőrök készítették.)

Címkék: élettárs, kapcsolat, erőszak, alkohol, részeg, ittas, család, kék hírek