A kaposvári rendőrök a lakosság segítségét kérik egy 13 éves lány eltűnésének ügyében. Rádai Dzsenifer Vanessza október 30-án kaposvári lakóhelyéről ismeretlen helyre távozott, és azóta nem adott magáról életjelet. Eltűnésével kapcsolatban hozzátartozója tett bejelentést a rendőrkapitányságon.

Rádai Dzsenifer Vanessza
Rádai Dzsenifer Vanessza

Az eltűnt 150 centiméter magas, vékony testalkatú. Hosszú, fekete hajú, sötétbarna szemű. Eltűnésekor fekete, kapucnis pulóvert, kék farmer nadrágot és fekete színű, díszkövekkel kirakott cipőt viselt. A felkutatásával kapcsolatban tett intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre, ezért a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság a lakosság segítségét kéri - írja a Police.hu.

Kérjük, hogy aki a képen látható személy tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Kaposvári Rendőrkapitányságon (7400 Kaposvár, Szent Imre u. 12.), vagy hívja a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06 82/ 502-700 (2553-as mellék) telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06 80/ 555-111 Telefontanú zöldszámán, továbbá a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Címkék: Rádai Dzsenifer Vanessza, eltűnt, rendőrség, Kaposvár, kék hírek