A Kaposvári Járási Ügyészség gyorsított eljárásban őrizetbe vétele alatt – a bűncselekmény elkövetésétől számított 72 órán belül - állította bíróság elé azt a 21 éves kaposvári férfit, aki molesztált egy nőt az egyik kaposvári játszótéren.

A vádlott a napokban az esti órákban ittas és bódult állapotban tartózkodott az egyik kaposvári játszótéren, ahol leszólította a családja társaságában ott tartózkodó nőt, majd simogatni kezdte magát. Mivel a nő felszólítása ellenére a férfi nem volt hajlandó távozni, ezért a sértett elindult a játszótér kijárata felé, azonban a vádlott utolérte, és molesztálni kezdte a nőt. A sértett ekkor segítségért kezdett kiabálni, mire a férfi elengedte.

A nő ezután telefonon bejelentést tett a rendőrségen, míg az időközben a helyszínre visszaérkező élettársa az intézkedésig visszatartotta a gyanúsítottat, akit a kiérkező rendőrök őrizetbe vettek.

A Kaposvári Járásbíróság a mai napon megtartott tárgyaláson a váddal egyezően mondta ki bűnösnek a férfit, akit az ügyészi indítvánnyal egyetértve 120 óra közérdekű munka büntetésre ítélt. Az ítélet jogerős.

Címkék: molesztálás, ítélet, kaposvár, kék hírek