A heves zivatarok következtében különösen Barcs és Lakócsa térségében keletkeztek károk. A legtöbb gondot a szél által gyökerestől kidöntött fák, leszakadt ágak okozták, amelyek több esetben villanyoszlopokat, vezetékeket, házak tetejét, autókat is megrongáltak.

Lakócsán az áramszolgáltatás is szünetelt vezetékszakadás következményeként, itt vasárnap éjszaka állt helyre a szolgáltatás.

A károk felszámolását a barcsi hivatásos tűzoltók végezték. Hétfő hajnalig 21 faeltávolítást végeztek, valamint 1 kéményledőlésnél, és 1 db tető megbontásnál segédkeztek, ez utóbbi esetben a barcsi közúti határátkelőhelyen bontotta meg a szél az álmennyezet lemezlambériáját.


Fotó: KatasztrófavédelemFotó: KatasztrófavédelemFotó: KatasztrófavédelemFotó: KatasztrófavédelemFotó: KatasztrófavédelemFotó: KatasztrófavédelemFotó: KatasztrófavédelemFotó: KatasztrófavédelemFotó: KatasztrófavédelemFotó: KatasztrófavédelemFotó: KatasztrófavédelemFotó: KatasztrófavédelemFotó: KatasztrófavédelemFotó: KatasztrófavédelemFotó: KatasztrófavédelemFotó: KatasztrófavédelemFotó: KatasztrófavédelemFotó: KatasztrófavédelemFotó: KatasztrófavédelemFotó: Katasztrófavédelem
Fotó: Katasztrófavédelem
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Címkék: hidegfront, katasztrófavédelem, vihar, somogy megye, kék hírek