A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya  segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 54 éves helyi lakos ellen.

Az eset Kaposváron, a Berzsenyi út és az Áchim András utcát összekötő útszakaszon április 5-én délután fél ötkor történt. Egy fehér színű Fiat Punto típusú személygépkocsival közlekedett egy járművezető az Áchim utca irányába, amikor a Berzsenyi úti felüljáró nyugati oldalán lévő kijelölt gyalogos-átkelőhelyen elütött egy gyalogost, majd segítségnyújtás nélkül elhajtott.

cserben hagyás

A baleset következtében a fiatalkorú lány 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett. A rendőrök a feltételezett elkövetőt a térfigyelő kamerarendszer felvételei alapján beazonosították, majd április 6-án hajnalban a lakcímén elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

A Kaposvári Rendőrkapitányság kéri, hogy aki az eseményt látta, jelentkezzen személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányságon, vagy hívja a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-82-502-700-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Címkék: berzsenyi út, cserbenhagyás, felüljáró, gázolás, Kaposvár, kék hírek