A Kaposvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 14010/917/2018. bűnügyi számon folytat eljárást, mely szerint ismeretlen tettes július 27-én reggel 8 óra körül a kaposvári Zaranyi lakótelepen, a garázsoknál parkoló tehergépkocsi nyitott fülkéjéből eltulajdonított egy pénztárcát.

A beszerzett adatok alapján a nyomozók megállapították, hogy a bűncselekmény elkövetése után két, éppen arra közlekedő férfi követni kezdte a tettest, azonban szem elől tévesztették, de a sértettet tájékoztatták a történtekről.

A sértett az őt segítő két személyt megnevezni nem tudta, azonban elmondta, hogy egy zöld rendszámos, fehér színű, két üléses Nissan típusú furgonnal voltak, egyikük egy idősebb, őszes hajú, szakállas úr volt, az autó sofőrje pedig egy fiatalabb, kopasz, kisportolt testalkatú férfi.

A kaposvári rendőrök ezért kérik, azon személyek jelentkezését, akiket a sértett a személyleírás alapján szemtanúként megnevezett, továbbá mindazokat, akik az esettel kapcsolatban információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán a Kaposvár, Szent Imre u. 12. szám alatt, vagy hívják a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06 82/ 502-700 telefonszámon, illetve tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06 80/ 555-111 „Telefontanú” zöldszámán, vagy a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Címkék: pénztárca, tolvaj, rendőrség, kék hírek