Siófokon villanyoszlopot döntött egy gépkocsi, Somogyzsitfán pedig furgon és személyautó ütközött. A siófoki hivatásos tűzoltóknak kéményt megrongáló nagyméretű faágat és kettérepedt fát kellett ledarabolniuk.

Bárdudvarnok külterületén kamion és terepjáró karambolozott. A kaposvári hivatásos tűzoltók áramtalanították az összeroncsolódott járművet, vezetőjét a mentők kórházba szállították. 

Szombaton Kaposváron, a József Attila utca végén történt baleset, ahol két személyautó ütközött össze.


Fotók: KatasztrófavédelemFotók: KatasztrófavédelemFotók: KatasztrófavédelemFotók: KatasztrófavédelemFotók: KatasztrófavédelemFotók: KatasztrófavédelemFotók: Katasztrófavédelem
Fotók: Katasztrófavédelem
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A vasárnap hídfőnek ütközött egy személyautó Berzencén. Az ütközést követően az autó az árokból az úttestre csapódott. A jármű vezetője súlyos sérüléseket szenvedett, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították. A csurgói önkormányzati tűzoltók áramtalanították az autót.

Böhönyén is árokba hajtott egy személyautó, amelynek áramtalanítását a helyi önkormányzati tűzoltók végezték. Az eset során nem sérült meg senki.

Szenna külterületén letört faágakat távolítottak el a kaposvári hivatásos tűzoltók. A magasban fennakadt ágak veszélyeztették a közúti közlekedést.

Az esti órákban pedig egy fejtetőre borult személyautóhoz riasztották a megyeszékhely tűzoltóit Bárdudvarnokra.

Címkék: balesetek, hétvége, katasztrófavédelem, kék hírek, somogy megye