Kamionnal ütközött egy személyautó a 61-es út Kaposvárt elkerülő szakaszán, Kaposmérő közelében. A baleset olyan súlyos volt, hogy az autót vezető személy a helyszínen életét vesztette - tudtuk meg Orbán Zoltántól a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől. Információink szerint a sofőr egy kaposvári férfi volt. A kamion vezetője nem sérült meg a balesetben.

A helyszínre a kaposvári hivatásos tűzoltókat is riasztottás akik megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. A baleset következtében nagyjából kétszáz méteren járhatatlanná vált az út a törmelékek  és roncsdarabok miatt.

A baleseti helyszínelés és a műszaki mentés idején 22 óra 55 percig teljes pályás, majd 2018. április 7-én 1 óra 33 percig félpályás útlezárás volt érvényben. A forgalom jelenleg újra zavartalan.

Mutatjuk videón a baleset helyszínét és a rendőrségi szóvivő tájékoztatását!

Elkerülő baleset
null

Az elkerülő érintett szakasza mindkét sávban le van zárva és a mentés, illetve a helyszínelés ideje alatt zárva is marad a forgalom elől. A rendőrök a forgalmat visszafordítják Kaposmérő, illetve Kaposvár irányába.

Címkék: 61-es, elkerülő, halál, baleset, Kaposvár, kék hírek