- Összeütközött egy teherautó és egy személyautó a 67-es főút Kaposvár és Somogyaszaló közötti szakaszán. A balesethez a kaposvári hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy embert kiemeltek a személygépkocsiból, majd átadták őt a mentőknek. A műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

- Kaposváron a Füredi utcában egy elakadt autóbuszt mentettek a megyeszékhely hivatásos tűzoltói.

- Árokba hajtott, majd az oldalára borult egy húst szállító kisteherautó Darány térségében. A járművet a helyszínre riasztott barcsi hivatásos tűzoltók áramtalanították.

- A 67-es út mernyei szakaszán egy tejterméket szállító kamion akadt el, műszaki mentését a délutáni órákban a KÖTÉL Egyesület végezte. Miután a jármű rakományát átpakolták egy másik kamionba, csörlő segítségével az útra vontatták a bajba jutott kamiont.


a somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételei
a somogyi katasztrófavédők felvételei
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

- A töröcskei emelkedőn szintén a KÖTÉL Egyesület egysége segítette az elakadt teherautók továbbhaladását.

- Árokba hajtott és az oldalára dőlt egy személyautó Bárdudvarnok és Kadarkút között. A balesetnél a műszaki mentést a kaposvári hivatásos tűzoltók végezték.

- Mesztegnyő térségébe a marcali tűzoltókat riasztották, ahol egy árokba borult autó mentésére volt szükség.

- Nagyatádon egy személyautó borult a tetejére. A járműben ketten utaztak, egyikük megsérült a balesetben, sérüléseit a mentők ellátták. A nagyatádi tűzoltók kerekeire állították, majd áramtalanították a gépkocsit.

- Megcsúszott az úton és az árokba hajtott egy gépkocsi Barcs és Drávaszentes között tegnap, az esti órákban. A barcsi tűzoltók csörlővel kivontatták a balesetet szenvedett autót az árokból.

- Szenyér térségében egy személyautót vontattak ki az árokból a böhönyei tűzoltók.

- Elakadt egy autó a megyeszékhelyen a Szőlőskert utcában, a kaposvári tűzoltók segítettek a járműnek a továbbhaladásban.

- Mernyén egy tejterméket szállító kamion akadt el, műszaki mentését a délutáni órákban tudják végrehajtani.

Címkék: hóesés, karambol, hófúvás, sérül, baleset, kék hírek