2017. augusztus 26-án 7 óra 30 perc: az M7-es autópálya 123. kilométerszelvényben közlekedett egy teherautó vezetője, aki feltehetően nem tartott kellő követési távolságot, így nekiütközött az előtte haladó személygépkocsinak.

A baleset során az autó két utasa - az elsődleges orvosi vélemény alapján - 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett. Az eset körülményeit a Balatonvilágosi Autópálya Alosztály vizsgálja.

2017. augusztus 26-án 11 óra: Balatonfenyvesen, a 7-es számú főútvonal 155. kilométerszelvényében egy kapubejáróból kanyarodott ki a főútra egy személyautó sofőrje, amikor összeütközött egy Fonyód irányába közlekedő személygépkocsival.

A baleset következtében - az elsődleges orvosi vélemény alapján - két személy szenvedett 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérülést. Az eset körülményeit a Fonyódi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.


az SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételei
az SMRFK felvételei
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A megye területén az elmúlt 24 órában további öt anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt.

 

Címkék: sérül, karambol, baleset, kék hírek