Az elmúlt 24 órában a rendőrök három személyi sérüléssel járó, valamint hat anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

2017. július 29-én 1 óra 30 perc: Bőszénfa külterületén, a 67-es számú főúton Szigetvár irányába közlekedett egy autó, amikor egy útkanyarulatban a jobb oldali árokba hajtva fának ütközött.

A baleset során a sofőr nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.


az SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételei
az SMRFK felvételei
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

2017. július 29-én 9 óra 30 perc: az M7-es autópályán egy tehergépkocsi vezetője Nagykanizsa irányába tartva, a 166-os kilométerszelvénynél a külső forgalmi sávban előzésbe kezdett, majd a belső forgalmi sávba kormányozta járművet.

A gépkocsi ingataggá vált, majd a külső forgalmi sávban oldalára dőlve nekiütközött a menetiránya szerinti jobb oldalon kiépített szalagkorlátnak. 

2017. július 29-én 10 óra 7 perc: ugyancsak a sztrádán történt, hogy személygépjármű sofőrje Nagykanizsa felé későn vett észre egy, a korábbi baleset miatt szabályosan várakozó gépkocsit, amelynek nekiütközött és nekilökte azt az autót az előtte állónak.

A két baleset során összesen tíz személy sérült meg.

Címkék: karambol, sérül, baleset, kék hírek