Fonyód belterületén, az Ady Endre utcában közlekedett gépkocsijával 2017. július 12-én 9 óra 35 perckor egy sofőr, amikor sávváltás során nekiütközött egy másik autónak, amelynek vezetője – az elsődleges orvosi vélemény alapján – 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Fonyódi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

Kaposvár külterületén, a 610-es számú út 2. kilométerszelvényében 2017. július 12-én 12 óra 15 perckor egy járművezető az úttest széléről történő elindulás során összeütközött egy Taszár irányából szabályosan közlekedő személyautóval. A baleset következtében egy személy – az elsődleges orvosi vélemény alapján – 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett. Az eset körülményeit a Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.


Fotó: police.huFotó: police.huFotó: police.huFotó: police.huFotó: police.huFotó: police.huFotó: police.hu
Fotó: police.hu
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Kaposváron, a Szent Imre utca és a Németh István fasor kereszteződésben 2017. július 12-én 17 óra 12 perckor egy gyalogos hirtelen kilépett egy kanyarodó gépkocsi elé, melynek következtében az autó elsodorta. A baleset következtében a gyalogos – az elsődleges orvosi vélemény alapján – 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.

Az eset körülményeit a Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

A megye területén az elmúlt 24 órában további tíz anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt.

Címkék: összesítő, rendőrség, baleset, kék hírek