2017. július 4-én 10 óra 55 perc: Balatonmáriafürdőn, a Bajcsy-Zsilinszky utcában közlekedett elektromos kerékpárjával egy férfi, amikor áttért a menetiránya szerint bal oldalra, ahol összeütközött a vele szemben haladó kerékpárossal.

Az ütközést követően a biciklit vezető nő elesett, aki - az elsődleges orvosi vélemény alapján - 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.

A balesetet követően a férfi segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről.

2017. július 4-én 14 óra 10 perc: Hácson, a Fő utcában egy kerékpáros áttért a menetiránya szerint bal oldalra, majd egy oszlopnak ütközött.

A férfi - az elsődleges orvosi vélemény alapján - 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

2017. július 4-én 17 óra 55 perc: Mesztegnyőnél, a 68-as számú főútvonalon egy személyautó vezetője - eddig tisztázatlan körülmények között - áttért a menetiránya szerint bal oldalra, ahol a szemből haladó kocsi sofőrje az ütközés elkerülése végett vészfékezett, megcsúszott és árokba csapódott.

A baleset következtében - az elsődleges orvosi vélemények alapján - az árokba hajtó autó három utasa szenvedett 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérülést.


az SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételei
az SMRFK felvételei
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A megye területén az elmúlt 24 órában további öt anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt.

Címkék: sérül, karambol, baleset, kék hírek