Számos helyről kérték a kaposvári hivatásos tűzoltók segítségét a vasárnap éjszakai vihar után is. Mernyeszentmiklós és Polány között egy fa dőlt az útra, amely akadályozta a forgalmat; Kaposvár, Hegyalja utcájába a házra dőlt egy fa.

Híd alá szorult egy kutya Somogyszentpálon. A híd gyűrűje eltömődött, a marcali hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal tisztították meg annak egyik bejáratát, így tudták kiszabadítani az ebet szorult helyzetéből.


a somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételei
a somogyi katasztrófavédők felvételei
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Letört faágakat távolítottak el a somogyi tűzoltók Balatonföldváron; Kaposvár Teleki utcájában, a Vasvári Pál és a Katona József utca kereszteződésénél, Somogybükkösd külterületén. A patalomi szociális otthon udvarán 25 méter magasan fennakadt több letört faág, amelyek lefűrészeléséhez a dombóvári magasból mentőre is szüksége volt a kaposvári hivatásos tűzoltóknak.

Somogyudvarhelyen egy kerítést rongált meg egy kidőlt fa, amelyet a csurgói önkormányzati tűzoltók daraboltak le.

Gadányban letört faágak akadtak fenn a telefonvezetéken, amit a marcali hivatásos tűzoltók a nagyatádi magasból mentő segítségével távolítottak el.

Árokba hajtott és felborult egy személyautó a 65-ös főút Som és Iregszemcse közötti szakaszán, Som térségében. A balesethez a siófoki hivatásos tűzoltókat riasztották, akik elvégezték a műszaki mentést, kerekeire állították a járművet. A jármű vezetőjéért mentőhelikopter érkezett a helyszínre.

Címkék: kidől, katasztrófavédő, ment, kutya, árok, tűzoltó, kék hírek