A Kaposvári Járási és Nyomozó Ügyészség prostitúció elősegítésének bűntette és kerítés bűntette miatt emelt vádat egy kaposvári férfival szemben, aki prostitúciós tevékenység végzésére lakásokat adott bérbe, továbbá másoknak nőket szerzett meg szexuális cselekmény végzésére.

A vádlott 2015 elején használatra megszerzett két kaposvári és egy pécsi lakást, amelyeket bérbe adott azért, hogy ott prostitúciós tevékenységet végezzenek. 2016. augusztusig 7 - prostitúciós tevékenységet végző - nő napi hat, nyolc és tízezer forintért vette ki a lakásokat.

2016 nyarán továbbá a vádlott különböző alkalmakra - legénybúcsúra, baráti összejövetelekre - haszonszerzés céljából megrendelésre prostituáltakat szerzett meg szexuális cselekmény végzésére. A nőkkel a vádlott közölte, hogy hol kell megjelenniük, volt olyan eset, amikor maga szállította őket a helyszínre. A nők  alkalmanként 50-60 ezer forintot kaptak a szexuális szolgáltatásért, amiből a vádlottnak 10-20 ezer forintot adtak át.

Az ügyészség a vádlottal szemben börtönbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabását, valamint vagyonelkobzás alkalmazását indítványozta.

Címkék: strici, prostituált, szex, kék hírek