Az elmúlt 24 órában a rendőrök három személyi sérüléssel járó, valamint hat anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

2017. május 6-án 11 óra 20 perc: Balatonbogláron, a Fiumei utcában két tolató gépkocsi ütközött egymásnak.

2017. május 6-án 11 óra 39 perc: Lábod külterületén, a 68-as számú főútvonalon egy személygépkocsi vezetője az előtte haladó kerékpáros előzése előtt nem győződött meg arról, hogy járművének előzését már a mögötte haladó autó megkezdte. Hogy az ütközést elkerülje, a már előzésben lévő sofőr először a bal oldali útpadkára, majd a jobb oldali vízelvezető árokba csapódott.

A baleset során két személy az elsődleges orvosi vélemény alapján 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.

2017. május 6-án 16 órakor: Siófokon, a Május 1. utcában egy kapubejáróból tolató sofőr nekiütközött egy parkoló személyautónak.

2017. május 6-án 16 óra 30 perc: az M7 autópályán, Balatonvilágos térségében közlekedett autó a vizes útburkolaton megcsúszott és nekiütközött a pályatesteket elválasztó szalagkorlátnak, majd egy másik gépkocsinak. A baleset során személyi sérülés nem történt.

2017. május 6-án 16 óra 50 perc: Sántos külterületén, a 66-os számú főútvonal 49. kilométerszelvényében egy kerékpáros áttért a menetirány szerinti bal oldalra, ahol összeütközött az előzését már megkezdő személygépkocsival. A baleset során a kerékpáros személy az elsődleges orvosi vélemény alapján nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.

2017. május 6-án 18 óra 50 perc: Marcaliban, a Rákóczi és a Széchenyi utca kereszteződésében két gépjármű karambolozott; személyi sérülés nem történt.

2017. május 6-án 20 óra 45 perc: Nagyszakácsi külterületén egy személygépkocsi vezetője elütött egy úttestre ugró őzbakot. Személyi sérülés nem történt.

2017. május 6-án 23 óra 10 perc: Marcaliban, a Katona József utcában egy segéd-motorkerékpáros letért az úttestről és egy kerítésnek ütközött. A balesetet követően a jármű vezetője a segéd-motorkerékpárt hátrahagyva gyalogosan elhagyta a helyszínt, azonban a rendőrök hamarosan elfogták a férfit, akinél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett.

A sofőr a baleset következtében az elsődleges orvosi vélemény alapján 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett, vele szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja, valamint a baleset okozása miatt a Marcali Rendőrkapitányságon eljárás indult.

2017. május 6-án 23 óra 59 perc: Siófokon, a Vak Bottyán utcában tolatás közben egy autó nekikoccant egy parkoló személygépkocsinak.

Címkék: sérül, karambol, baleset, kék hírek