Taszár külterületén, a 61-es számú főút 109+800-as kilométerszelvényében 2017. április 29-én 6 óra 57 perc körül egy személygépkocsi vezetője nem az út vonalvezetésének megfelelően választotta meg a sebességét, amelynek következtében a partoldalon lecsúszott és az ott lévő fának ütközött. A baleset során a jármű vezetője 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett.



A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Kaposvár belterületén, a Gróf Apponyi Albert utcában 2017. április 29-én 10 óra 10 perc körül egy hátramenetben közlekedő személygépkocsi a mögötte szabályosan parkoló gépjárműnek ütközött. A baleset során személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

Siófokon, egy áruház parkolójában 2017. április 29-én 14 óra 32 perc körül egy járműszerelvény kanyarodás közben a parkolóban szabályosan leállított személygépkocsinak ütközött. A baleset során személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

Siófokon, szintén egy áruház parkolójában 2017. április 29-én 15 óra 30 perc körül egy személygépjármű a parkolóhelyről történő kiállás során nekiütközött a mögötte szabályosan közlekedő járműnek. A baleset során személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

Címkék: összesítő, rendőrség, baleset, kék hírek