Az elmúlt 24 órában Somogy megyében 1 könnyű sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, valamint 4 anyagi káros közlekedési eseménynél intézkedtek a rendőrök.

Zamárdi belterületén 2017. március 31-én 6 óra 55 perc körül egy személygépkocsi vezetője a kanyarodása során nem adta meg az elsőbbséget a vele szemben egyenesen haladó segédmotoros-kerékpár vezetőjének, amely következtében összeütköztek. A baleset során a segédmotoros-kerékpár vezetője könnyű sérülést szenvedett.

Az M7-es autópálya Nagykanizsa felé vezető oldalán, a 165+950-es kilométerszelvényében 2017. március 31-én 1 óra 55 perc körül egy Mercedes típusú mikrobusz vezetője a haladása során nem tartott megfelelő követési távolságot az előtte, vele azonos irányba közlekedő járműszerelvény mögött, minek következtében a pótkocsi hátuljának ütközött. A baleset során személyi sérülés nem történt.

Az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 113-as kilométerszelvényében 2017. március 31-én 14 óra körül a külső forgalmi sávban közlekedő személygépkocsi vezetője sávváltás megkezdésekor nekiütközött a belső forgalmi sávban haladó tehergépjárműnek. A baleset során személyi sérülés nem történt.

Az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 170+400-as kilométerszelvényében 2017. március 31-én 18 ór 50 perc körül egy személygépkocsi vezetője rosszul mérte fel a követési távolságot az előtte haladó jármű mögött, majd hirtelen jobbra kormányzás során nekiütközött a menetiránya szerinti jobb oldalon kihelyezett püspöksüvegnek, ezt követően egy kijáratot jelző oszlopnak, majd a vízelvezető árokba sodródott. A baleset során személyi sérülés nem történt, a járműben anyagi kár keletkezett.

Kaposvár belterületén, 2017. március 31-én 9 óra 37 perc körül egy személygépkocsi vezetője az elsőbbségadás kötelező jelzőtábla ellenére nem adott elsőbbséget egy másik személygépkocsi vezetőjének és nekiütközött. A baleset során személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

Címkék: 24 óra, somogy megye, rendőrség, baleset, kék hírek