A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság legfrissebb baleseti összesítőjében egy könnyű sérüléssel járó és négy anyagi káros közúti közlekedési baleset szerepel.

2017. március 11-én 11 óra 20 perc körül: Kaposváron, a Fő utca és a Kaposi Mór utca kereszteződésében egy személygépkocsi vezetője az „Állj! Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtábla ellenére sem biztosított elsőbbséget egy másik gépkocsinak és összeütköztek. A baleset során egyikük könnyű sérülést szenvedett.

2017. március 11-én 11 óra 35 perc körül: az M7-es autópálya jobb pályatestjének 98+200 kilométerszelvényben egy autó vezetője sávváltása közben nem adott elsőbbséget a belső forgalmi sávban közlekedő személygépkocsi vezetőjének, aki az ütközés elkerülése végett balra kormányozta gépkocsiját, majd a szalagkorlátnak ütközött. A baleset következtében személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

2017. március 11-én 15 óra 10 perc körül: Kaposváron, a Berzsenyi Dániel utcában egy tolató kocsi nekiütközött a mögötte álló autónak. Személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

2017. március 11-én 17 óra 30 perckor: Lábodon, a Kossuth Lajos utcában egy személygépkocsi vezetője balra kanyarodás közben összeütközött az őt előző személygépjárművel. Nem sérült meg senki.

2017. március 11-én 18 óra 35 perckor: Kaposváron, a Németh István fasorban egy ugyancsak egy tolató autó koccant neki egy, az úttest szélén várakozó gépjárműnek. Anyagi kár keletkezett.

Címkék: font, sérül, csúszik, karambol, baleset, kék hírek