Vasárnap hajnalban a kaposvári tűzoltók távolították el azt a letört faágat, amely akadályozta a forgalmat Kaposújlak és Kaposmérő között.  

Somogyváron is ágakat szakított le a vihar, a település külterületén az úttestre dőlt egy faág, míg a faluban egy villanyvezetéken lógó faágat szedtek le dugólétra segítségével a marcali tűzoltók.

Kaposváron, a Bem és a Kisfaludy utca sarkán is egy letört faág jelentett veszélyt az arra közlekedőkre. Ezért a megyeszékhely hivatásos egységét riasztották a helyszínre, akik lehúzták a fa letört részét az útról. Az Előd vezér utcában villám csapott egy fába, amelynek letört ágát nem tudták elmozdítani tűzoltói segítség nélkül.

Marcali, Noszlopy utcájában kettétört egy szilvafa, amelynek eltávolításához is tűzoltói segítséget kértek. A marcali egységeket a reggeli órákban Mesztegnyőre riasztották, ahol megrepedt egy fa törzse és egy nagy ága rádőlt a melléképületre és a lakóházra. A tűzoltók motoros fűrésszel levágták a fa sérült részét.


Fotók: KatasztrófavédelemFotók: KatasztrófavédelemFotók: KatasztrófavédelemFotók: KatasztrófavédelemFotók: Katasztrófavédelem
Fotók: Katasztrófavédelem
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Balatonbogláron is akadt munkája a tűzoltóknak, itt egy fűzfa letört ága veszélyeztetett egy melléképületet. A város önkormányzati egysége elkerülve a balesetet, levágták az ágat.

Címkék: szélvihar, hétvége, somogy, kék hírek, kaposvár