2016. március 6-án éjjel három férfi egy siófoki útkereszteződés közepébe több szeméttároló edényt behúzott, majd azokat felborították. Ezt követően egy másik kereszteződéshez mentek, ahol kitépték az „Elsőbbségadás kötelező”  jelzőtáblát, megrongálták az utcanév táblát és megpróbáltak kiásni egy sebességkorlátozó jelzőtáblát.

A 21 éves V. Viktor balatonboglári, valamint a 24 éves H. Péter és a 23 éves E. Balázs siófoki lakosokat a rendőrök elfogták és előállították a Siófoki Rendőrkapitányságra. A nyomozók mindhármukat garázdaság bűntett, valamint közlekedés biztonsága elleni bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, akik az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhettek.

A  Siófoki Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a nyomozást 2016. március 24-én befejezte, és az ügyben keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte a Kaposvári Járási és Nyomozó Ügyészségnek.


Helyszíni képek - police.huHelyszíni képek - police.huHelyszíni képek - police.huHelyszíni képek - police.huHelyszíni képek - police.huHelyszíni képek - police.huHelyszíni képek - police.huHelyszíni képek - police.huHelyszíni képek - police.hu
Helyszíni képek - police.hu
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Címkék: bíróság, nyomozás, Siófok, garázdaság, rongálás, kék hírek