Az M7-es autópálya Nagykanizsa felé vezető oldalán, a 153-as kilométerénél, Fonyód környékén szerda hajnali öt óra tájban - feltehetően műszaki hiba miatt - lángra kapott egy kamion. A tűzben nem sérült meg senki.

A jármű oltását a balatonboglári önkormányzati tűzoltók kezdték meg, de riasztották a helyszínre a marcali és a keszthelyi hivatásos tűzoltókat, valamint a katasztrófavédelmi műveleti szolgálatot is.


a somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételei
a somogyi katasztrófavédők felvételei
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Az oltási munkálatok idejére megállították a forgalmat a sztráda érintett szakaszán. A rendőrök az autósokat Fonyódnál (150. kilométerszelvény) leterelték a 7-es számú főútvonalra, visszatérni Balatonfenyvesnél lehetett (160. kilométerszelvény).

A korlátozás a főváros felé haladók forgalmát nem érintette.

Címkék: elterel, sztráda, forgalom, kamion, autópálya, kék hírek