A Nagyatádi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya eljárást folytat két rinyabesenyői fiatal ellen egy rendbeli lopás vétség, egy rendbeli állatkínzás vétség és egy rendbeli orvvadászat bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A kiskorú fiúk június 28-án délelőtt Rinyabesenyő külterületén tiltott vadászati eszközzel, tiltott vadászati módon kihelyezett hurokkal elejtettek egy körülbelül 80 kilogramm súlyú vaddisznót. A vadállatot egy fejszével fejbe vágták, amelynek következtében az állat elpusztult. A tizenévesek a vaddisznót közösen kizsigerelték, megnyúzták, majd a húsát elosztották egymás között, végül távoztak a helyszínről.


a police.hu helyszíni felvételeia police.hu helyszíni felvételeia police.hu helyszíni felvételeia police.hu helyszíni felvételeia police.hu helyszíni felvételeia police.hu helyszíni felvételeia police.hu helyszíni felvételeia police.hu helyszíni felvételeia police.hu helyszíni felvételeia police.hu helyszíni felvételeia police.hu helyszíni felvételei
a police.hu helyszíni felvételei
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A rendőrök otthonukban elfogták őket, majd mindkettőjüket előállították a rendőrkapitányságra. A 14 és 17 éves fiúkat a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, akik az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhetnek.

Címkék: orvvadász, rapsic, vaddisznó, kék hírek