A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársai 2015. június 3-án 11 órakor Tab belterületén elfogták, majd bűnügyi őrizetbe vették O. László 43 éves helyi lakost. A férfit a Siófoki Járásbíróság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt körözte.

A rendőrök 2015. június 3-án 20 óra 18 perckor Csömend belterületén ellenőriztek egy járművezetőt és megállapították, hogy a 32 éves táskai nő nem rendelkezett vezetői engedéllyel, mivel a Keszthelyi Rendőrkapitányság korábban már eltiltotta a járművezetéstől. A járőrök L. Andreát előállították a Marcali Rendőrkapitányságra, majd szabálysértési őrizetbe vették.

A körzeti megbízottak 2015. június 3-án 21 órakor Kaposvár belterületén igazoltattak egy 34 éves helyi lakost és megállapították, hogy ellene közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Győri Törvényszék elfogatóparancsot bocsátott ki. A rendőrök T. H. Imrét elfogták, a Kaposvári Rendőrkapitányságra előállították, majd bűnügyi őrizetbe vették.

Ugyancsak tegnap trötént, hogy 10 óra körül egy kéthelyi élelmiszerüzletben egy nő a bevásárlókosárban felejtette pénztárcáját, benne okirataival és készpénzével. A kosártól pár lépésre távolodott csak el, amikor eszébe jutott, hogy a tárcát hátrahagyta, azonban mire visszafordult, azt ott már nem találta.

Az adatgyűjtés során felmerült információk alapján a kiérkező rendőrök a helyszín közelében elfogták, és a Balatonkeresztúri Rendőrőrsre előállították az 50 éves O. Lászlónét, aki a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható.

Az asszonyt gyanúsítottként hallgatták ki, aki az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhet.  A rendőrök a nyomozás keretében az eltulajdonított tárgyakat a sértettnek visszaadták.

Címkék: ittas vezető, pénztárcatolvaj, közokirat-hamisító, jogsi, zsaru, köröz, sofőr, kék hírek