A siófoki rendőrök egy balatonszárszói ingatlannál tartottak házkutatást február közepén. Arra azonban még ők sem számítottak ami végül rájuk várt. A házban őskori, római kori valamint középkori leleteket, fegyvereket, lőszereket és robbanóanyagot találtak. A robbanószereket a Készenléti Rendőrség tűzszerészei elvitték, a többi tárgyat a nyomozók lefoglalták.


Fotó: SMRFK SajtószolgálatFotó: SMRFK SajtószolgálatFotó: SMRFK SajtószolgálatFotó: SMRFK SajtószolgálatFotó: SMRFK SajtószolgálatFotó: SMRFK SajtószolgálatFotó: SMRFK SajtószolgálatFotó: SMRFK SajtószolgálatFotó: SMRFK SajtószolgálatFotó: SMRFK SajtószolgálatFotó: SMRFK SajtószolgálatFotó: SMRFK SajtószolgálatFotó: SMRFK Sajtószolgálat
Fotó: SMRFK Sajtószolgálat
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A 24 éves B. Bencét a rendőrök előállították a Siófoki Rendőrkaptányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, majd végül elrendelték a lakhelyelhagyási tilalmát. Ellene lopás, jogtalan elsajátítás, robbanószerrel és robbanóanyaggal visszaélés, valamint lőfegyverrel és lőszerrel visszaélésmiatt indítottak eljárást.

Címkék: leletek, őskori, Balatonszárszó, rendőrség, kék hírek