Hétfőn hajnalban Belegnél egy kenyeret szállító kisteherautó akadt el a szél által épített hótorlaszban. A nagyatádi tűzoltók szabadították ki a járművet a hó fogságából, amely ezután folytatni tudta útját.

Lábod és Mike közötti úton pedig több személyautó mentését végezte az egység.

Hófúvás következtében Kutas és Kozmapuszta között is elakadt egy betegszállító, amely nem tudta folytatni útját a tűzoltók közreműködése nélkül.

Balatonújlaknál egy bútort szállító kisteherautó borult az oldalára, amelyet a marcali tűzoltók állítottak a kerekeire és kivontattak az árokból.


Fotók: Csurgó ÖTP, Marcali HTP, KÖTÉL EgyesületFotók: Csurgó ÖTP, Marcali HTP, KÖTÉL EgyesületFotók: Csurgó ÖTP, Marcali HTP, KÖTÉL EgyesületFotók: Csurgó ÖTP, Marcali HTP, KÖTÉL EgyesületFotók: Csurgó ÖTP, Marcali HTP, KÖTÉL EgyesületFotók: Csurgó ÖTP, Marcali HTP, KÖTÉL EgyesületFotók: Csurgó ÖTP, Marcali HTP, KÖTÉL EgyesületFotók: Csurgó ÖTP, Marcali HTP, KÖTÉL EgyesületFotók: Csurgó ÖTP, Marcali HTP, KÖTÉL Egyesület
Fotók: Csurgó ÖTP, Marcali HTP, KÖTÉL Egyesület
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A kaposvári önkéntes tűzoltókat Toponárra riasztották, ahol árokba csúszott egy autóbusz. Csörlővel húzták ki a hátsó kerekeivel árokban lévő buszt. Az eset során senki senki sem sérült meg, az utasok egy másik autóbusszal folytathatták útjukat.

A csurgói önkormányzati tűzoltók drótkötél segítségével húzták ki az árokból azt a teherautót, amely kora délután csúszott meg a város Béke utcájában. A balesetben senki nem sérült meg.


Címkék: elakad, hófúvás, katasztrófa, tűzoltó, árok, kék hírek