Kedden kora délután egy fiatalkorú fiú után kutattak a kaposvári rendőrök. A srácot a megyeszékhelyen lopás miatt keresték, a Budapest Környéki Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja viszant fogolyszökés miatt rendelte el a körözését.

Az egyenruhások először egy kaposvári ingatlanhoz mentek, ám a 17 éves fiú nem volt otthon, de viszont felmerült a gyanú, hogy esetleg a szomszédban lehet. Ezért a rendőrök átvizsgálták a másik házat is, ahol az egyik szobában az ágy alatt elrejtőzve meg is találták a fiatalembert. Őt ezután az Aszódi Javítóintézetbe vitték.

A marcali körzeti megbízott tegnap nem sokkal dél előtt egy csákányi erdőnél sétálva friss favágásra utaló nyomokra lett figyelmes.

Az erdőből a hóban lábnyomok vezettek egy helyi ingatlanhoz. Az ott lakó 36 éves férfi elmondta a rendőrnek, hogy ő vágott ki két akácfát engedély nélkül, de korábban több alkalommal is lopott már onnan tüzelőnek valót.

B. G-t lopás miatt, gyanúsítottként hallgatták ki.

A marcali zsaruk ugyancsak lopás miatt folytatnak eljárást egy somogyszentpáli lakos ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 37 éves nő január utolsó napjaiban behatolt egy idős férfi somogyszentpáli házának nyitott ajtaján és onnan készpénzt lopott el.

O. Gy. pénztárcájából előkerült az eltulajdonított pénz, amit a rendőrök lefoglaltak, és a sértettnek visszaadtak.

Címkék: fiatal, javító, pénztárca, köröz, tolvaj, lop, kék hírek