Vádemelési javaslattal éltek a kaposvári rendőrök az ellen a férfi ellen, aki még decemberben próbált meg kirabolni egy Nemzeti Dohányboltot.

A 26 éves férfi egy téli estén, hét óra tájban bement a Honvéd utcai trafikba és az ott lévő alkalmazottat egy késsel megfenyegette, pénzt követelt tőle. Az alkalmazott azonban nagy lélekjelenléttel, hangosan kiabálni kezdett és dohányos zacskókkal megdobálta a tettest, aki ettől megtorpant és elmenekült a helyszínről.

A helyszíni szemle, az adatgyűjtések, a tanúkihallgatások és a kamerafelvételek elemzését követően a rendőrök azonosították a férfit. Az egyenruhások néhány órán belül Kaposváron el is fogták L. Attilát, akit - őrizetbe vétele mellett - gyanúsítottként hallgatták ki, majd előzetes letartóztatásba helyezték.


az SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételei
az SMRFK felvételei
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Ellene felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folyt büntetőeljárás. A rendőrség az ügyben keletkezett iratokat - vádemelési javaslattal - a napokban megküldte a Kaposvári Járási Ügyészségnek.

Címkék: ügyész, rabló, trafik, menekül, vád, kék hírek