Lángra lobbantak a bútorok hétfőn, a déli órákban egy felsőmocsoládi családi ház szobájában, de a gyors beavatkozásnak köszönhetően a tűz nem terjedt át a többi helyiségre.

A kaposvári hivatásos tűzoltók a kiérkezést követően egy vízsugárral elfojtották a lángokat és a még izzó gócokat eloltották az Állomás utcai házban. Az utómunkálatok során átvizsgálták az egész épületet egészen a padlásig. Az eset során személyi sérülés nem történt.


Fotó: Hatler Rudolf tű. ftörm. - Kaposvári HTPFotó: Hatler Rudolf tű. ftörm. - Kaposvári HTPFotó: Hatler Rudolf tű. ftörm. - Kaposvári HTPFotó: Hatler Rudolf tű. ftörm. - Kaposvári HTPFotó: Hatler Rudolf tű. ftörm. - Kaposvári HTP
Fotó: Hatler Rudolf tű. ftörm. - Kaposvári HTP
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A szárítási folyamatot végzők vették észre, hogy füst száll ki az osztopáni terményszárítóból hétfőn délelőtt, ezért azonnal értesítették a tűzoltókat. A terményszárító több méter magas tornyában napraforgómagot szárítottak. A bejelentést követően a kaposvári hivatásos tűzoltókat riasztották a káresethez. A termény több kisebb helyen is izzott, ezért a szárító teljes kiürítése mellett döntöttek.

A gazdasági társaság munkatársai megkezdték a leürítést, s a munkálatokat a tűzoltók készenlétben tartott vízsugárral biztosították. A beégett részeket különválasztották az épségben maradt terménytől, személyi sérülés nem történt.


Fotó: Kaposvári HTPFotó: Kaposvári HTPFotó: Kaposvári HTP
Fotó: Kaposvári HTP
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Címkék: tűz, katasztrófavédelem, somogy, kaposvár, kék hírek