Akit rejtegettek

A Siófoki Járásbíróság 2014. június 25-én elfogatóparancsot adott ki egy siófoki férfi ellen még egy általa korábban elkövetett rongálás miatt, tekintettel arra, hogy a férfi nem jelent meg az idézések időpontjában.

A tópart egyenruhások még aznap csengettek a férfi házának ajtaján, ahol annak élettársa nyitott ajtót. Azt mondta: az 52 éves K. Tamás nem tartózkodik a házban.

A rendőrök azonban átvizsgálták a lakás helyiségeit és a fürdőszobában megtalálták a körözött férfit. Ezt követően igazoltatták, elfogták előállították és őrizetbe vették.

Akik megszöktek

Szökött kiskorúakat találtak meg és vittek vissza a gyermekvédelmi intézményekbe a somogyi rendőrök tegnap.

A kaposvári egyenruhások egy gyermekkorú, és két fiatalkorú lányt ellenőriztek a városban. Kiderült, hogy őket a rendőrség eltűnés miatt körözte, ezért a lányokat visszavitték a gyermekotthonba.

A marcali rendőrök pedig négy kiskorút találtak meg, és helyeztek biztonságba egy nagyszakácsi gyermekvédelmi intézetben.

Akik csaltak

Szintén a kaposvári rendőrök fogtak el tagnap este egy 22 éves és egy 21 éves helyi férfit. Ellenük a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság rendelt el körözést csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A megyeszékhely nyomozói T. Barnabást, valamint Ő. Gergelyt gyanúsítottként hallgatták ki.

Akit eltiltottak, mert piázott

Balatonlellén pedig egy 62 éves helyi férfiről derült ki ellenőrzés közben, hogy ellene a Fonyódi Járásbíróság körözést adott ki járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Az egyenruhások H. Gy-t is elfogták, előállították és persze őrizetbe is vették.

Címkék: köröz, csal, garázda, rongál, elfog, Balaton, kék hírek