Mint arról tegnap is beszámoltunk: tegnap délután több személy hangosan szitkozódott, majd ütötték verték egymást a kaposvári Bartók Béla utcában.

A helyszínen kiderült, hogy a verekedésben négy nő és egy férfi vett részt, közülük két nő – az elsődleges orvosi vélemény alapján – nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett - tudtuk meg a rendőrségtől. Úgy tudjuk a sérült nőt a hajánál fogva rángatták az utcán.

null

A nyomozók a 40 éves B. Sándor Mihálynét, garázdaság vétsége, az 56 éves S. Gyöngyit garázdaság vétség és könnyű testi sértés vétség, a 32 éves H. Andrásnét és a 24 éves S. Kittit garázdaság bűntett, valamint az 54 H. Györgyöt garázdaság bűntett és könnyű testi sértés vétsége miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

H. Andrásné szabadlábon védekezik, míg a négy másik terheltet a rendőrök őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.

Hogy pontosan miért estek egymásnak, azt továbbra sem tudni, de valószínűleg a bunyónak köze lehet a kedd támadáshoz. Akkor ugyanebben az utcában botokkal támadtak egy családra, akik lakásukba menekültek.

null

Hogy végül mi lesz a sorsuk, azt majd a bíróság eldönti, de az szinte bizonyos, segélyre nem mostanában számíthatnak a várostól. A tegnapi közgyűlésen ugyanis úgy határoztak, hogy akik nem tartják be az együttélés szabályait, három hónapra elbúcsúzhatnak a lakásfenntartási támogatástól. További szigorítást is kezdeményez Szita Károly. A polgármester parlamenthez fordul segítségért, hogy azokat a támogatásokat is korlátozhassák, amelyek odaítéléséről jelenleg nem a város dönt.

(Fotók: SMRFK)

Címkék: donner, verekedés, garázda, kék hírek