Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt ma reggel 7 óra 20 perc körüli időben az M7-es autópálya Nagykanizsa felé vezető oldalán a 142-es kilométerszelvényben - tájékoztatta a KaposPontot a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Sajtószolgálata.

Azt írták, hogy a rendelkezésre álló, elsődleges adatok szerint ismeretlen körülmények között két személygépjármű ütközött.

A katasztrófavédők beszámolója szerint az esethez a balatonboglári tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járműveket. Az ütközés következtében az egyik járműből kiszakadt a motor, a balesetben az egyik jármű sofőrje sérült meg, őt kórházba szállították.


az SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételei
az SMRFK felvételei
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrség a jobb pályatestet 7 óra 30 perctől teljes szélességében lezárta, a forgalmat a 135-ös kilométerszelvényben a 67-es út felé terelte.

Az útlezárást  11 órakor feloldották, a forgalom azóta zavartalanul halad.

Arrafelé egyébként olvasónk jelentése szerint korábban is történt egy baleset. Krisztián éjjel egy óra magasságában azt írta, hogy Balatonlellénél az M7-esen, Budapest felé árokba borult egy autó. Egy sérültről tudni.

Címkék: Balaton, baleset, kék hírek