Stábunk épp az érettségi kapcsán érkezett meg a Munkácsy Mihály Gimnáziumhoz, amikor a közeli kereszteződésben kisebb tömegre és rendőri jelenlétre lettek figyelmesek.

Megtudták: néhány perccel érkezésük előtt több autó is egymásba csattant. No, nem nagyon, személyi sérülés ugyanis nem történt, de a járművekben azért keletkezett anyagi kár.

Az SMRFK Sajtószolgálatától aztán megtudtuk, hogy a 48-as Ifjúság útján egy autó hátulról beleütközött az előtte álló autóba, az megtolta az az előtt álló robogót, aki meg egy másik autóba csusszant bele.


Reggeli baleset a Kossuth utca és a 48-as kereszteződésébenReggeli baleset a Kossuth utca és a 48-as kereszteződésébenReggeli baleset a Kossuth utca és a 48-as kereszteződésébenReggeli baleset a Kossuth utca és a 48-as kereszteződésébenReggeli baleset a Kossuth utca és a 48-as kereszteződésébenReggeli baleset a Kossuth utca és a 48-as kereszteződésébenReggeli baleset a Kossuth utca és a 48-as kereszteződésébenReggeli baleset a Kossuth utca és a 48-as kereszteződésébenReggeli baleset a Kossuth utca és a 48-as kereszteződésébenReggeli baleset a Kossuth utca és a 48-as kereszteződésébenReggeli baleset a Kossuth utca és a 48-as kereszteződésében
Reggeli baleset a Kossuth utca és a 48-as kereszteződésében
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

 

 

 

 

Címkék: dominó, koccan, baleset, kék hírek