A kadarkúti nyomozók lopás folytattak eljárást egy mikei férfi ellen. E. Ferenc ugyanis idén februárban jogtalanul behatolt egy lakatlan mikei házba, és onnan egy locsolótömlőt, a ház melléképületében lévő füstölőből pedig szalonnát, illetve kerti szerszámokat tulajdonított el. Lebontotta az ingatlanon álló disznóólat is, melynek faanyagát szintén ellopta.

A nyomozók az 50 éves férfinál megtartott házkutatás alkalmával megtalálták a bűncselekményből származó bontott faanyagot. A nyomozást most befejezték és az iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldték a Kaposvári Járási Ügyészség részére.



Az igali egyenruhásoknak pedig három büssüi lakos ellen kellett intézkedniük. Ők egy Gölle külterületén található sertéstelepről két darab 40 kilogrammos elhullott malacot tulajdonítottak el. A rendőrök rövid időn belül elfogták a 39 és 36 éves férfiakat, valamint 44 éves hölgy társukat, majd őket az Igali Rendőrőrsre előállították, ahol - szabadlábon hagyásuk mellett - mindhármukat gyanúsítottként hallgatták ki.

Vallomásukban elmondták, hogy kutyáiknak szánták az elhullott malacok húsát, melyet a rendőrök egy istállóban megtaláltak. Az ő irataik is a kaposvári vádhatóságnál kötöttek ki.

Címkék: ól, füstölő, disznó, lop, tolvaj, kék hírek