Mint arról korábban beszámoltunk: megtámadtak egy idős bácsit a kaposvári Fő utcán három héttel ezelőtt. N. Szilvia először megfenyegette a férfit, hogy adja oda a pénzét, vagy különben megöli, majd elkezdett turkálni a zsebében. Az úr ekkor megpróbálta ellökni magától támadóját, de az tovább erőszakoskodott. Ekkor kezdett a férfi segítségért kiabálni, amelyre operatőrünk is felfigyelt, és megakadályozta a támadást. Szilva - mint ha mi sem történt volna - nyomban megpróbált lelépni, stábunk és a járókelők azonban a nyomába eredtek, és értesítették a rendőrséget, akik még a helyszín közelében elfogták a támadót.

A 39 éves somogyvári nőt előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra, őrizetbe vették, és kihallgatták. Ellene rablás miatt indítottak eljárást. A Kaposvári Járásbíróság elrendelte a terhelt előzetes letartóztatását is.

A Kaposvári Rendőrkapitányság az eljárást 2014. február 11-én befejezte és a nyomozás során keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Kaposvári Járási Ügyészségre.

 


Fotók: SMRFKFotók: SMRFK
Fotók: SMRFK
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Helyszíni videónk:

 

 

 

Címkék: operatőr, támadás, rabló, somogy, kaposvár, kék hírek