A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti baleset okozása miatt folytatott eljárást egy nagyberki lakos ellen. Az eljárást most befejezték és a nyomozás során keletkezett iratokat - bíróság elé állítási javaslattal - megküldték a kaposvári vádhatóság részére. Az eset még az ősszel történt, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Sajtószolgálatának tájékoztatása szerint a következőképpen:

Október 15-én délután négy óra után a 67-es számú főút 46+300 kilométerszelvényében G. Gy. az általa vezetett személygépkocsival Magyaregres felől Kaposfüred irányába közlekedett. Az útkereszteződéshez érve figyelmen kívül hagyta az "Elsőbbségadás kötelező!" jelzőtáblát, nem adta meg az elsőbbséget a védett útvonalon közlekedő személygépkocsi részére, melynek következtében összeütköztek.

A baleset során a 65 éves terhelt, valamint a másik személygépkocsi jobb első utasa - az igazságügyi orvosszakértői vélemény alapján - 8 napon túl gyógyuló súlyos sérülést, a védett útvonalon közlekedő sofőr és G. Gy. utasa 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.


Kattintson, és lapozza végig a police.hu felvételeit!Kattintson, és lapozza végig a police.hu felvételeit!Kattintson, és lapozza végig a police.hu felvételeit!Kattintson, és lapozza végig a police.hu felvételeit!Kattintson, és lapozza végig a police.hu felvételeit!Kattintson, és lapozza végig a police.hu felvételeit!Kattintson, és lapozza végig a police.hu felvételeit!Kattintson, és lapozza végig a police.hu felvételeit!Kattintson, és lapozza végig a police.hu felvételeit!Kattintson, és lapozza végig a police.hu felvételeit!Kattintson, és lapozza végig a police.hu felvételeit!
Kattintson, és lapozza végig a police.hu felvételeit!
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Címkék: elsőbbség, bíróság, idős, sofőr, sérül, baleset, kék hírek