A somogyi megyeszékhely rendőrei kedden délután fél négy körül arra lettek figyelmesek, hogy egy kaposvári erdőrész melletti földes úton egy férfi sétál, kezében egy fűrésszel és vállán fadarabokkal.

Az egyenruhások ellenőrizték a 39 éves helyi lakost, aki elmondta, hogy a vállán lévő fát ő vágta ki, de engedélyt erre nem kapott senkitől. L. Ferenc Zsoltot elfogták, előállították és szabadlábon hagyása mellett gyanúsítottként hallgatták ki.

A kadarkúti rendőrök pedig tegnap délelőtt az egyik utcában ellenőriztek egy hedrehelyi hölgyet, akiről kiderült, hogy ellene a Budapest XIII. Kerületi Rendőrkapitányság – hitelsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt - személykörözését rendelt el. Az egyenruhások a 33 éves B. Ritát elfogták.

Délután egy óra körül érkezett lakossági bejelentés a Böhönyei Rendőrőrsre, hogy az őrs épületétől mintegy 200 méterre egy magatehetetlen személy keresztben fekszik a járdáján. A helyszínen a rendőröknek a férfi elmondta, hogy alkoholt fogyasztott, elvesztette az egyensúlyát és elesett.

Az esés során, a jobb kézfején hámhorzsolásos sérülést szenvedett, azonban egészségügyi ellátást nem kért. A 64 éves férfit biztonsági intézkedés keretében a rendőrök a lakcímére szállították.

Címkék: rendőrségi, hírek, kapitányság, megyei, somogy, kék hírek