A Blikk információi szerint egy szigetszentmiklósi házaspár éveken át kínozta három kiskorú gyerekét: rendszeresen verték és megerőszakolták őket, rágcsálókat és ürüléket adtak nekik enni. A most elkészült vádirat szerint a 8, 9 és 10 éves gyerekeknek együtt kellett pornófilmet nézniük szüleikkel, majd az abban látottakat rajtuk próbálták ki, előtte azonban gyakran félholtra verték őket. Az anya ahelyett, hogy megakadályozta volna a brutalitást, segített férjének – írja a Blikk.

A lapnak egy rendőrségi forrás azt nyilatkozt, hogy még a sokat próbált kollégák is elborzadtak a történteken. A gyerekek egészen addig a napig, amíg nem kerültek állami gondnokság alá, nem fürödtek és a fogkefét sem ismerték. Arra tanították őket, hogy patkányokat, csótányokat és más bogarakat fogjanak és egyenek meg. De volt olyan emberi ürüléket forgattak kókuszreszelékbe és azt adták a gyerekeknek.

Mint arról a lap beszámolt: a két fiú egyszer megszökött, azonban amikor megtalálták őket, büntetésből olyan durván megerőszakolták őket, hogy eszméletüket vesztették.

A házaspárt, K. Rudolfot és feleségét, Andreát egy évvel ezelőtt fogták el, amikor a gyermekvédelmi szolgálat elvette tőlük a gyerekeket, mert nem jártak iskolába. Nevelőszülőkhöz kerültek, és a gyámok szembesültek először mindazzal, ami a három testvérrel történt. Ők értesítették a rendőröket. A szomszédok ugyinis aállítólag semmit nem vettek észre a történtekből - írja a Blikk.

A családfő ügyvédje, a lapnak megerősítette, hogy ügyfele ellen eljárás folyik, de  amíg a vádiratot nem kapja kézhez, addig nem akart bővebben nyilatkozni.

A Pest Megyei Főügyészség szóvivője Gyugyi Csilla nem cáfolta a Blikk értesüléseit, mindössze annyit mondott: egyebek mellett szexuális erőszak bűntette miatt valóban megtörtént a vádemelés az ügyben, amelyben zárt tárgyalást rendelt el a bíróság. A szóvivő részleteket nem közölt arra hivatkozva, hogy ebben az esetben a nyilvánosság tájékoztatásánál fontosabb a gyerekek védelme, lelkiviláguk megóvása.

Címkék: brutalitás, kínzás, elképesztő, gyermek, magyarország, kék hírek